Är du en kung?

What are you, a king?

Det är konceptet jag tar med mig från podden Choose FI in i vardagen och tänker på tämligen ofta. Frågan säger så mycket. Dels att det är lätt att bli, och mången är, bortskämd. Inte äta mat som stått i kylen några dagar? Inte klara sig på tre par jeans? Inte semestra på tågavstånd? What are you, a king?

Dels så kan de allra vardagligaste skeendena som svensk nu levande faktiskt göra att jag ofta vill vill besvara frågan; JA, TYP. Jag lever ungefär som en i alla fall. Jag kan göra i princip vad jag vill när jag vill, jag har mat och kläder och kan äta efterrätt varje dag om jag får lust. Jag lever verkligen i överflöd. Som en kung.

 

Annons

2 reaktioner på ”Är du en kung?

  1. Har börjat tänka på det där ibland. Pratar till mig själv inombords. Vem är du att att du tror att du bara ska köpa vad som helst i affären när helst du har lust? Vem tror du att du är – någon typ av kunglighet eller? Duger det inte att du redan köpt allt som stod på inköpslistan? Gnäll på du fåniga vuxenbäbis, det blir inga chips och ingen chokladbit idag.

    Det funkar! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s