Drömmar om skit

Under ett par år har jag drömt om skit. Alltså bajs. Det har varit, och är, vidrigt.

Drömmen återkommer med jämna mellanrum och utspelar sig ofta på någon typ av toalett. Ofta är toaletten redan helt full när jag ska sätta mig. I brist på verklighetens rimlighet använder jag ändå toaletten. Det svämmar över. Ibland går avloppet sönder och det bara väller ut bajs. Jag får på mig, på kläderna, armarna, fötterna. Det klibbar ner hela mig. Försöker lösa situationen på alla möjliga sätt, men det är totalt omöjligt.

Den värsta drömmen, mest talande och dessutom tydligast i efterhand utspelar sig på en toalett hos min faster. Vi har släktkalas och jag har dragit mig tillbaka till övervåningen där det finns någon typ av torrdass. När jag är klar på toa märker jag att tunnan under mig nu är helt full. Ingen annan kommer kunna använda dasset efter mig. Jag tänker att jag måste få bort lite ur tunnan och ser att det redan förvaras gammal skit på hyllor utmed väggarna (what?!). Försöker fylla på hyllorna från tunnan, men eftersom hyllorna också redan är fulla går det inte. Istället går förvaringen sönder och även denna dröm slutar i ett totalt bajskaos.

Jag har försökt klura ut vad de här drömmarna innebär. Symboliken är ju övertydlig; det är skit överallt, till och med utmed väggarna på hyllor, och jag får det på mig. Varför förvaras det skit utmed väggarna? Och vad innebär det att det blir FULLT och SVÄMMAR ÖVER?  

 

 

2 reaktioner på ”Drömmar om skit

  1. JAG ÄR SOM DU!!!!!! Jätteofta har jag bajsmardrömmar och allt slutar i bajskaos. Inatt slutade det iof med att bajset blev en kolabit(mums;)) Men min teori är att jag är gasig/nödig och får ngn slags sömnpanik och därav mardrömmen. Så lycklig att se att jag inte är ensam. Min kille googlade fram denna blogg för han tyckte det var helt sjukt att jag drömmer detta. Ofta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s